Hindi Cinema Classics Kerstconcert banner

Hindi Cinema Classics Kerstconcert

Click here for English

De Britse zanger Navin Kundra en de Bollywood band The 515Crew geven in de decembermaand een onvergetelijk Hindi Cinema Classics Kerstconcert. Zing mee met de mooiste en populairste filmklassiekers uit de jaren 50 tot en met de jaren 90.

Deze feestmaand komen familie en vrienden samen om te genieten van wereldberoemde composities van R.D Burman, Kalyanji Anandji, A.R.Rahman en anderen. Een hartverwarmend eerbetoon aan de legendarische stemmen van de klassieke Hindi Cinema Mohammed Rafi, Lata Mangeshkar, Kishore Kumar, Asha Bhosle en anderen. Dit wordt een avond om nooit te vergeten.

Concert Informatie

Ticket prijs: €30-60 p.p.
(Afhankelijk van rang)

  • Hoeveelheid al verkocht: 96% 96%

Datum: Donderdag 22 december 2022

Aanvang: 18:00 uur

Start concert: 20:00 uur

Plaats: de Doelen, Jurriaanse Zaal
Adres: Karel Doormanstraat 223, Rotterdam

Parkeer- en OV-informatie

De Artiesten

Navin Kundra

Navin Kundra

De naam Navin Kundra is moeilijk te ontgaan als je deel uitmaakt van de Aziatische diaspora. De Brits-Aziatische singer/songwriter heeft de Aziatische hitlijsten vaak opgeluisterd met zes nummer 1 hits door de jaren heen. Lees zijn interview hier.

Navin heeft al eerder samengewerkt met DesiYUP voor Hindi Cinema Classics I, II en III.

The 515Crew

The 515Crew, opgericht sinds 2009, is voornamelijk een team van 5 van de beste muzikanten en een alom erkend merk binnen de Brits-Aziatische muziekindustrie. The 515Crew zijn de leiders in Live Bollywood en alternatieve Brits-Aziatische muziek.

De 515Crew heeft al eerder samengewerkt met DesiYUP voor Hindi Cinema Classics I, II en III.

Sponsors

Kooijman Autar Logo
Gatewat group

Zaalplattegrond Jurriaanse Zaal

Plaats: de Doelen Rotterdam

De Doelen Rotterdam Grote Zaal

Parkeren

In Rotterdam Centrum kan je tegen een voordelig tarief vooraf een parkeerplek reserveren op de website Parkeren in Rotterdam.
Zo bespaar je en betaal je voor 5 uur parkeertijd een bedrag van €6,50. Kijk voor meer informatie op Parkeergarage Schouwburgplein 1 of Parkeergarage Schouwburgplein 2 en bespaar geld door ruim vooraf onze voorstelling een parkeerplek te boeken.

Parkeren bij de Doelen Rotterdam

Openbaar Vervoer

De Doelen ligt in het hart van Rotterdam, op korte loopafstand van Rotterdam CS. Trein, bus, trem en metro stoppen op korte loopafstand van de Doelen. Voor een gedetaileerde reisbeschrijving vanuit huis naar de Doelen, ga naar: 9292.nl.