Yoga Nidra: Speciaal voor baby’s & peuters
(0-4 jaar)

Begin het nieuwe jaar met muziek en ontspanning voor de allerkleinsten. Hoe eerder jonge kinderen in aanraking komen met betekenisvolle muziek, hoe beter het is voor de algemene ontwikkeling van het kind. Zwangere vrouwen zijn ook van harte welkom om dit programma bij te wonen.

Voel je kind in de buik bewegen op eeuwenoude rustgevende muziek. Of laat je baby, dreumes & peuter op een speelse manier kennis maken met Vedische hymnen. Speciaal voor Yoga Nidra wordt de monumentale ruimte van de Nieuwe Kerk omgetoverd tot een muzikaal paradijs. Hier kunnen alle kleintjes samen met (groot)ouders/verzorgers genieten van een gezellige mantraconcert. Stilzitten mag, maar hoeft niet! Alle kindjes kunnen onbekommerd springen, dansen en meedoen.

Speciaal voor dit programma vliegen zangers en componist Aks en Lakshmi over uit Los Angeles (USA). De mantra’s die Aks & Lakshmi zingen, zijn herkenbare korte verzen zoals ‘Jai Jai Shiv Shambho’, ‘Gayatri Mantra’, ‘Hare Rama Hare Krishna’, ’Om Namo Bhagavate Vasudevaya’.

Uiteraard wordt het geluidsniveau van het concert aangepast aan de oortjes van onze bezoekers. Bezoekers dienen hun eigen yogamat/ kleed mee te nemen.

Artiesten:

Aks & Lakshmi (vocals) 
Daniele van Driel (harp) 
Prewien Pandohi-Mishre (harmonium) 

Concert Informatie

Het middagconcert is gratis toegankelijk voor baby, dreumes en peuter (0-4 jaar)
Let op! Max. 2 kinderen (0-4 jaar) per volwassene

Locatie: De Nieuwe Kerk Den Haag
Adres: Spui 175
Datum: Zaterdag 11 januari 2020
Tijd: 13:30-14:30 (1 uur)
Prijs: €24,- (Jongeren tot 27 jaar € 10,00, Jeugd tot 18 jaar € 5,00, Kinderen 0-4 jaar € 0,00)

Luister naar de DesiYUP podcast over Yoga Nidra

Subscribe To Our Monthly Newsletter

Join the Community of Wellbeing! Get updates on concerts, stories and books.

You have Successfully Subscribed!