Yoga Nidra
Voor Volwassenen

De monumentale Nieuwe Kerk is de perfécte locatie om heerlijk te ontspannen in de savasana-houding. Kom tot rust met meditatieve mantramuziek. Laat je vervoeren door de meesters in hun zelfgecreëerde genre. Componist en zangers Aks en Lakshmi uit LA zijn pioniers in Bhakti muziek. Ze combineren eeuwenoude Raga-invloeden met elektronische popgenres van nu om krachtige spirituele ervaringen te creëren. Tijdens Yoga Nidra presenteren Aks en Lakshmi de vrede, liefde en pluralistische visie van dichters zoals Adi Shankara, Kabir, Mirabai en Surdas voor een breed publiek.

Aks is een componist, producer en vocalist die componeert voor albums, film en tv en videogames. Hij is opgeleid door Oscarwinnaar AR Rahman. Aks staat vooral bekend om het creëren van meerlagige elektronische orkestraties en lyrische melodieën. Aks brengt klassieke muziek tot leven door innovatieve gebruik van nieuwe muziektechnologie.

Lakshmi is een vocalist gespecialiseerd in Indiase klassieke zang. Met een M.A. in Religious Studies uit Stanford schrijft ze over grote Indiase dichters uit de Bhakti-beweging. Ze heeft verschillende devotionele albums opgenomen met haar moeder en guru Padmini Chandrashekar.

Aks & Lakshmi worden vergezeld door harpiste Daniële van Driel op harp en Prewien Pandohi-Mishre op harmonium. Bezoekers moeten eigen yogamat/kleed meenemen.

Dresscode: lounge /casual

Concert Informatie

Locatie: De Nieuwe Kerk Den Haag
Adres: Spui 175
Datum: Zaterdag 11 januari 2020
Tijd: 20:00
Prijs: Early Early Bird € 12,50

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates on concerts and events.

You have Successfully Subscribed!