Yoga Nidra: Ligconcert Voor Volwassenen

De monumentale Nieuwe Kerk is de perfécte locatie om heerlijk te ontspannen in de savasana-houding. Kom tot rust met meditatieve mantramuziek. Laat je vervoeren door de meesters in hun zelfgecreëerde genre. Componist en zangers Aks en Lakshmi uit LA zijn pioniers in Bhakti muziek. Ze combineren eeuwenoude Raga-invloeden met elektronische popgenres van nu om krachtige spirituele ervaringen te creëren. Tijdens Yoga Nidra presenteren Aks en Lakshmi de vrede, liefde en pluralistische visie van dichters zoals Adi Shankara, Kabir, Mirabai en Surdas voor een breed publiek.

Aks & Lakshmi worden vergezeld door harpiste Daniële van Driel op harp en Prewien Pandohi-Mishre op harmonium.

Concert Informatie

Bezoekers moeten eigen yogamat/kleed meenemen.
Dresscode: lounge /casual

Het ligconcert duurt 90 minuten zonder pauze.

Na afloop is er een Meet & Greet fotomoment met de artiesten.

Locatie: De Nieuwe Kerk Den Haag
Adres: Spui 175
Datum: Zaterdag 11 januari 2020
Tijd: 20:00
Prijs: €24,-  (jongeren onder 27 jaar €10)

De Artiesten

Aks & Lakshmi

Aks is een componist, producer en vocalist die componeert voor albums, film en tv en videogames. Hij is opgeleid door Oscarwinnaar AR Rahman. Aks staat vooral bekend om het creëren van meerlagige elektronische orkestraties en lyrische melodieën. Aks brengt klassieke muziek tot leven door innovatieve gebruik van nieuwe muziektechnologie.

Lakshmi is een vocalist gespecialiseerd in Indiase klassieke zang. Met een M.A. in Religious Studies uit Stanford schrijft ze over grote Indiase dichters uit de Bhakti-beweging. Ze heeft verschillende devotionele albums opgenomen met haar moeder en guru Padmini Chandrashekar.

Prewien Pandohi-Mishre

Prewien is een vocalist geboren in Suriname. Prewien ontving zijn muzikale training in Rotterdam onder de voogdij van Shree Koustuv Ray. Hij is gespecialiseerd in Noord-Indiase klassieke en semi-klassieke muziekstijlen. Hij is momenteel actief muziekleraar en treedt op in Nederland.

Daniële van Driel

Daniële koos voor de prachtige klanken van de Keltische harp en besloot vooral muziek te maken die vanuit haar hart kwam.  Zij creëert met haar muziek een veld van licht, liefde en transparantie, een brug tussen hemel en aarde. Deze helende klanken worden op veel verschillende manieren ingezet. Daarnaast heeft zij haar manier van haptotherapie geven aangevuld met stemexpressie en de hartopenende klanken van de harp.

Video’s

Subscribe To Our Monthly Newsletter

Join the Community of Wellbeing! Get updates on concerts, stories and books.

You have Successfully Subscribed!